Over de ARCstage

Wat maakt de ARCstage anders dan andere buitenpodia?

Dit type podium is in zeer korte tijd op te bouwen het bestaat uit complete stukken/bogen Aluminium Truss aangevuld met podiumdelen, wegens zijn compactheid en toegankelijkheid is de ARCstage op plaatsen op te bouwen waar andere stage’s vaak niet kunnen staan. Bovendien is het podium door het modulaire systeem SNEL op -en af te bouwen.

ARCstage - ook voor de kerstmarkt

Waarom is de ARCstage zoveel goedkoper dan andere stages?

Dit is eenvoudig uit te leggen: door het Modulaire systeem van Truss kan deze stage compact in een kleine vrachtwagen worden vervoerd.

Bovendien

  • Is deze stage met 2 mensen op te bouwen;
  • Is de opbouw -en afbouwduur zeer beperkt;
  • Zijn er geen vorkheftrucks benodigd of ander zwaar materieel;
  • Is de ARCstage – door onze centrale vestiging in Amsterdam – tegen lage tarieven door heel Nederland op te bouwen.

Veiligheid

Onze ARCstage is van een Nederlandse Leverancier van Truss. Zowel het bedrijf als het product heeft alle benodigde vergunningen, certificaten en bouwboeken. Ook de ARCstage maakt gebruik van contragewichten. Wij beschikken over de bouwboeken als wel over de structuralreports aangaande windcomponenten, gewichten, en loadfactoren. Mocht uw gemeente desgewenst contact met ons willen opnemen voor de afgifte van uw vergunning kunnen wij dit uiteraard begeleiden.

Opbouw / Afbouw

Orangerental zal altijd zelf de opbouw en afbouw faciliteren. Dit product is niet geschikt voor dry- rental. Dit product dient op een verharde en gelijke ondergrond gebouwd te worden.