DJ ROOF 25

Afmetingen

Afmeting overkapping OPEN (bxd) 260 x 200
Afmeting overkapping DICHT (bxd) 200 x 180

Breedte: 260cm
Diepte: 200cm
Hoogte: 260cm
(Totale benodigde ruimte)

DJ ROOF 25

Contact

Overkapping

Overkapping : PVC gecertificeerd materiaal (brand veilig)

Kleur binnen: Transparant
Kleur buiten: Transparant

Bouwtijd

Opbouwtijd: 15-25 min
Afbouwtijd: 15-25 min

Overig

Maximale windkracht: 8/9 (afhankelijk van opstelling, bouwboek)
Exclusief contra gewichten.

Arcstages Powered By

Orangerental BV

De DJ Roof 25 is ons kleinste overdekt DJ Booth, DJ podium. Dit buitenpodium is ideaal voor een braderie, marktkraam, informatiestand, DJ optreden. Zowel binnen als buiten te gebruiken. De DJ ROOFS zijn met een transparant dak met podium ook mogelijk vraag dan naar ARCstage25. De DJroof25 kan eenvoudig op u bestaande layerbouw geplaatst worden. De arcstage en DJROOFs zijn het ideale overdekt podium voor uw event deze overkapping wordt eenvoudig gebouwd daar waar u wilt op bijna elke ondergrond. Daar waar een podiumwagen niet kan komen kiest u eenvoudig voor de voordelige ARCstages.

DJroof25 overdekt DJ overkapping huren.

Wilt u ook ons podium inzetten en bent u bezig met een vergunning aanvraag voor uw event bij de lokale gemeente. Onze podia voldoen aan de eisen, er zullen veel vragen zijn over windbelastingen, weersinvloeden,  beleidsmaatregelen, contragewichten etc. Wij helpen u graag met de aanvraag. Voor de DJ ROOFS geldt dat wij deze ook contragewichten kunnen geven maar onder de maat van een marktkraam vallen, daarmee vergunning aanvraag vrij is.

ARCstage.nl is onderdeel van Orangerental BV, wij leveren Licht, Geluid, LED, Special Effects en Podia door heel Nederland en daarbuiten.